Eestimaine kapital, põhjamaised väärtused!

Kaamos Family Office Kaamos on 2002. aastal asutatud perekond Jõelehele kuuluv Family Office. Tugevalt kapitaliseeritud ja professionaalselt juhitud ettevõte, mis koondab enda alla kõik Kaamose grupi ettevõtted. Kaamos Groupi suuremad investeeringud hõlmavad kinnisvara 80% ja puidutööstust 17% ning energeetikat. Kaamos Group tegutseb täna kolmes riigis: Eestis, Lätis ja Valgevenes. Kaamose investeerimispõhimõte on omandada ja arendada turu juhtivaid ettevõtteid, mis pakuvad kasumikasvu ja tugevat rahavoogu ning püsivat sünergiat Groupi ettevõtetele. Ettevõttel on investeeringute hoidmise ja kasvatamise suhtes pikk vaade. 2019. aasta lõpu seisuga oli Kaamos Group-i kuuluvate ettevõtete varade maht on 174 mEUR ning omakapital 108 mEUR. Kaamos Group on tööandja enam kui 300 inimesele.

Visioon ja missioon

Visioon

Kasvame jätkusuutlikult läbi terviklike lahenduste

Missioon

Kasvatame ettevõtte väärtust läbi investeeringute, mis täidavad klientide, meeskonna ja omanike ootusi.

Kaamose käive, EBITDA ning EBITDA marginaal perioodil 2015-2019

Väärtused

Tugineme 5 põhiväärtusele:

KOOSTÖÖ – oleme klientidele orienteeritud usaldusväärne partner, kes peab alati kinni antud lubadustest.

 

ÜHESKOOS – liigume ühtse meeskonnana, väärtustades ja tunnustades üksteist. Meil on ühised selged eesmärgid ja nende järel läbi mõeldud tegevused.

 

UUENDUSMEELNE – otsime pidevalt nutikaid lahendusi, kasutades uusi tehnoloogiaid ja materjale – oleme uudishimulikud ja innovaatilised.

 

ETTEVÕTLIK – meie eesmärk on ellu viia märgilisi projekte. Olla oma valdkonnas parim.

 

ISELOOMUGA – oleme autentsed. Oleme truud oma brändile, missioonile ja väärtustele.